Weerdsluis
kantoor- en zaalverhuur
25 maart 2015 voorjaarsborrel voor mediators TRIM
15 januari 2015 NIEUWJAARSBORREL ZZP UTRECHT
16 januari 2014, Grote Netwerkborrel van ZZP Utrecht
10 januari 2014, netwerkborrel Dietz Communicatie voor zelfstandige communicatieadviseurs
18 december 2013, netwerkborrel met presentatie hoe regel je als ondernemer het beste je pensioen
5 maart 2013, netwerkborrel met presentatie social media resultaat gericht inzetten
27 november 2012, netwerkborrel met workshop effectief beïnvloeden: “hoe krijg ik een ja?”
25 september 2012, netwerkborrel met workshop "Beter bellen: gemakkelijker nieuwe klanten maken!" en "de ins en outs van werken in de cloud"
30 augustus 2012, Logeion Young Professionals Zomerborrel
26 juni 2012, netwerkborrel met worskhop ''kleur en kleding'' en '' free publicity''
23 mei 2012, netwerkborrel met workshop '' actief en succesvol netwerken''
26 juni 2012, netwerkborrel met worskhop ''kleur en kleding'' en '' free publicity''

Na het succes van de eerste Weerdsluis Netwerkborrel van 23 mei organiseert Weerdsluis dinsdag 26 juni vanaf 18:30 uur weer een Weerdsluis Netwerkborrel

Naast de borrel geven wij u de mogelijkheid om twee workshops te volgen.
 

Workshop Kleur & Kleding door Babet Kroon

Wil jij je zelfverzekerder voelen bij een eerste ontmoeting? Bij een netwerkborrel, een presentatie of gewoon een feestje? De eerste indruk is zoals bekend van groot belang. De juiste kleur en vorm kleding doet je er op je best uitzien en je dus zelfverzekerder voelen.

Weet wat je staat, ken je sterke en zwakkere punten en leer deze te accentueren respectievelijk te verdoezelen. Tijdens de presentatie Kleur & Kleding van Babet Kroon leer je hoe je dat kunt doen door een kleurenanalyse, figuuranalyse en kledingadvies. Ook voor mannen!

 

Meer informatie: www.babetter.nlWorkshop Free Publicity door Luc Dietz

 Verbeter jouw zichtbaarheid : basis voor succesvol acquireren
 

 

Je bent pas een expert als anderen dat van je vinden. ZZP’ers en kleine bedrijven doen er goed aan zich sterk te specialiseren om onderscheidend te kunnen zijn van (grotere) concurrenten. Die specialisatie biedt veel kansen op profilering, zeker wanneer je je als autoriteit op een bepaald terrein kunt ontwikkelen. Journalisten, maar ook twitteraars, zijn geïnteresseerd in deskundige mensen met een sterke visie hoe bepaalde zaken aangepakt kunnen worden.

Tijdens de volgende netwerkborrel laten we jou tijdens een workshop kort zien hoe je die specialist kunt worden en hoe je als autoriteit door journalisten en anderen gezien kunt worden. Lukt dat, dan maak je zo de weg vrij om jezelf makkelijker en doeltreffender via allerlei media te profileren. En dat levert bekendheid, een positief gevoel en uiteindelijk gewoon werk op.

Om dit goed te kunnen doen, is het van belang jouw eigen kernboodschap op orde te hebben en te weten hoe allerlei media werken. In deze workshop maken we jou kort wegwijs in de wereld van de pers en sociale media. Hoe werkt het en hoe werkt het vooral niet. Uiteindelijk doel is dat journalisten jou weten te vinden wanneer ze iets willen weten over jouw specialisatie: je bent vanaf dat moment een autoriteit.

Wil je hierna meer weten, dan organiseren we binnenkort een workshop van 4 uur over dit onderwerp. In deze workshop gaan we dieper in op de werking van de pers en gaan we ook voor de camera oefenen  met het brengen van jouw boodschap. De introductie en de workshop worden gegeven door Luc Dietz, partner bij Dietz Communicatie in Utrecht en is speciaal bedoeld voor zelfstandig ondernemers en iedere geintereseerde.

 Twitter: @lucdietz
Meer informatie: www.dietzcommunicatie.nl

Eet u gezellig mee? 

Wij willen u graag de mogelijkheid bieden om mee te eten. Om 17:30 uur serveren wij een Chinese/Indische maaltijd. Kosten hiervoor zijn €12,50. Opgeven hiervoor kan tegelijk met de workshop.

Programma Weerdsluis Netwerkborrel 26 juni:

17:30 Servering maaltijd

18:45 Aanvang Workshop Kleur & Kleding door Babet Kroon

19:30 Workshop Free Publicity door Luc Dietz

21:30 Einde Weerdsluis Netwerkborrel

Kosten:
Deelname aan de Netwerkborrel en de workshops zijn gratis
Drankjes á €1,00 per stuk
Eventuele maaltijd €12,50

Opgeven
U kunt zich aanmelden voor netwerkborrel, de workshops en de eventuele maaltijd via info@weerdsluis.nl o.v.v. Weerdsluis Netwerkborrel 26 juni.

Graag bij aanmelding doorgeven welke workshop u wenst te volgen. Het is ook mogelijk dat u zich voor beide workshops inschrjift.