Weerdsluis
kantoor- en zaalverhuur
25 maart 2015 voorjaarsborrel voor mediators TRIM
15 januari 2015 NIEUWJAARSBORREL ZZP UTRECHT
16 januari 2014, Grote Netwerkborrel van ZZP Utrecht
10 januari 2014, netwerkborrel Dietz Communicatie voor zelfstandige communicatieadviseurs
18 december 2013, netwerkborrel met presentatie hoe regel je als ondernemer het beste je pensioen
5 maart 2013, netwerkborrel met presentatie social media resultaat gericht inzetten
27 november 2012, netwerkborrel met workshop effectief beïnvloeden: “hoe krijg ik een ja?”
25 september 2012, netwerkborrel met workshop "Beter bellen: gemakkelijker nieuwe klanten maken!" en "de ins en outs van werken in de cloud"
30 augustus 2012, Logeion Young Professionals Zomerborrel
26 juni 2012, netwerkborrel met worskhop ''kleur en kleding'' en '' free publicity''
23 mei 2012, netwerkborrel met workshop '' actief en succesvol netwerken''
25 september 2012, netwerkborrel met workshop "Beter bellen: gemakkelijker nieuwe klanten maken!" en "de ins en outs van werken in de cloud"

Na de zomer weer een nieuwe Weerdsluis Netwerkborrel.  Met, naar ik hoop, 2 interessante onderwerpen en weer de mogelijkheid om vooraf een hapje mee te eten.


 Workshop Beter bellen: gemakkelijker nieuwe klanten maken! door Jacques Meijers (45 minuten)

Verbeter je (koude) acquisitievaardigheden. We hebben er allemaal mee te maken: het bellen van potentiële klanten. Soms heb je al eerder contact gehad, maar in andere gevallen is het contact helemaal nieuw. Je belt een ‘vreemde’. En dan is het vaak moeilijk jezelf te introduceren op de juiste manier. Want juist bij bellen is de eerste klap een daalder waard. Toch is het minder moeilijk dan je misschien denkt.

In deze dynamische workshop krijg je een aantal instrumenten aangereikt, die je helpen om jezelf te ‘verkopen’ op de manier die bij jou past. Niet alleen de do’s & don’ts van cold calling worden besproken, maar ook essentiële punten, zoals de juiste voorbereiding op het gesprek en de follow-up daarvan. Want dat is waar het om gaat: niet alleen het leggen van het contact, maar vooral het vasthouden en het uitbouwen van dat contact tot een relatie.

Na een introductie en een korte voorbereiding op het praktijkdeel van de workshop ga je vervolgens zelf aan de slag. De deelnemers worden verdeeld in twee groepen van bellers en gebelden, elk in een aparte ruimte en elk begeleid door een coach. Je oefent als beller en je krijgt ook de rol van gebelde. Dit laatste helpt je ook om je eigen gesprekken gemakkelijker te voeren. Na 15 minuten wordt van rol gewisseld, dus iedereen die wil oefenen, krijgt de ruimte!
De workshop wordt afgesloten met een korte uitwisseling van ervaringen en met een evaluatie. 

Presentatie:
Cloud computing ‘Het nieuwe werken’ door Jeroen Duncker (45 minuten)

Steeds vaker hoort u bovenstaande kreten. Ook steeds meer ondernemers maken gebruik van Cloud Computing. Wat is het precies en wat kan u ermee? Bij Cloud Computing stelt een externe leverancier hardware & software beschikbaar via het Internet. U gebruikt de internetdiensten van de leverancier, vaak op basis van een abonnement. U hoeft dus zelf geen extra software aan te schaffen. In deze sessie willen wij u graag op de hoogte brengen van de ‘Desktop Online’ Een online Windows werkplek die overal beschikbaar is via een Internet browser. Daarnaast wordt ook de dagelijkse back-up, updates en antivirus verzorgd. Wij willen u graag laten zien hoe deze nieuwe manier van werken ook voor u een meerwaarde kan hebben, zodat u zich kan focussen op uw business!

Jeroen Duncker, Duncker & Munnikhuis B.V.www.duncker-munnikhuis.nl


 


 

Eet u weer gezellig mee?

Wij willen u graag de mogelijkheid bieden om mee te eten. Om 17:30 uur serveren wij een Chinese/Indische maaltijd. Kosten hiervoor zijn €12,50. Opgeven hiervoor kan tegelijk met de workshop.

Programma Weerdsluis Netwerkborrel 25 september:

17:30 Servering maaltijd

18:45 Aanvang Workshop Beter bellen: gemakkelijker nieuwe klanten maken! door Jacques Meijers (45 minuten)

19:45
Aanvang Presentatie: In de Cloud werken; hoe werkt het, wat kan je en waarom zou je overstappen (45 minuten)

22:00 Einde Weerdsluis Netwerkborrel

Kosten:
Deelname aan de Netwerkborrel en de workshops zijn gratis
Drankjes á €1,00 per stuk
Eventuele maaltijd €12,50

Opgeven
U kunt zich aanmelden voor netwerkborrel, de workshops (beide of naam van de te volgen workshop) en de eventuele maaltijd via info@weerdsluis.nl o.v.v. Weerdsluis Netwerkborrel 25 september.